Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC, WBO та WBA Олександр Усик прокоментував чутки про отримання непростої травми в поєдинку проти Тайсона Ф’юрі.

Після перемоги Усика (22-0, 14 KO) над Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі “Циганський король” заявив, що українець відправився в лікарню, оскільки була підозра, що в нього зламано щелепу.

Напередодні Усик запевнив, що ця інформація не відповідає дійсності.

“Це нісенітниця. Послухайте, люди несуть нісенітницю. Ви бачили, що після бою ми прийшли на пресконференцію. Я без проблем розмовляв, еге ж? Як? Я вирушив до лікарні. Я був там, бо після бою я мав розтин. У мене боліли обличчя, спина, ноги та кулаки. Я був травмований, і у Тайсона було те саме. Ми перевірили голову, подивилися. Ми зробили знімок мозку, лікар сказав, що все гаразд.

Слухайте, це дисципліна. Після бою ти вирушаєш до лікарні, щоб перевірити мозок та кулаки, бо це професійно. Той, хто після поєдинку не їде до лікарні лікаря-професіонала, – це дурна людина. Багато хто після бою йде в ресторан чи бар, п’є. Якщо ти проводиш 12 раундів, 36 хвилин, приймаєш удари, а після цього йдеш гуляти, то це вбивство. Ти вбиваєш себе”, – сказав Усик.