За словами відомого спортсмена В’ячеслава Узелкова, колишня дружина Марина Боржемська перешкоджала спілкуванню з його найріднішою людиною. Проте, зараз він виправив свою помилку.

В’ячеслав Узелков звинуватив екс-дружину в тому, що не спілкувався з мамою

Відомий боксер В’ячеслав Узелков дуже цікаво підійшов до питання привітання матері з днем народження. Жінці виповнилося 75 років, на честь чого, в Instagram спортсмена з’явився новий допис. Але чоловік вирішив вбити двох зайців одним пострілом і не тільки привітати неньку, але й звинуватити колишню у своїх проблемах.

У своєму фотоблозі, чоловік виклав декілька спільних з мамою фото та написав слова вдячності до неї. Проте, дякує він їй не просто так, виявляється В’ячеслав не спілкувався з матір’ю цілих 20 років. Звісно, звинувачувати себе в цьому він не став, а знайшов винну в особі своєї колишньої дружини Марини Бржемської, з якою розлучився у 2018 році.

В'ячеслав Узелков звинуватив екс-дружину в тому, що не спілкувався з мамою

“СЬОГОДНІ, У МОЄЇ МАМИ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ. ЇЙ СЬОГОДНІ 75 РОКІВ.ІЗ НИХ, 20 РОКІВ, КОЛИ БУВ ОДРУЖЕНИЙ, Я З НЕЮ НЕ СПІЛКУВАВСЯ. ВИСНОВКИ РОБІТЬ САМІ”, – НАПИСАВ СПОРТСМЕН.

Проте, наразі відносини з ненькою налагоджені. Як переконує Узелков, після розлучення він зрозумів свою помилку та поспішив до мами благати про прощення. Звісно, як і зробила б будь-яка мати, вона пробачила своєму синові.

“Я З КВІТАМИ, ОПУСТИВ ОЧІ І БОЯЧИСЬ ПОДИВИТИСЬ НА НЕЇ, ПРИЙШОВ І ПОПРОСИВ ВИБАЧЕННЯ. СКАЗАВ, ЩО МЕНЕ ЩОСЬ ЗАМАРИЛО. І ВОНА МЕНІ ВІДПОВІЛА: “СЛАВОЧКА, Я НЕ ОБРАЖАЮСЬ, ТИ Ж МІЙ СИНОЧОК, ЯКОГО Я ЛЮБЛЮ”, – ЗІЗНАВСЯ ЧОЛОВІК.