Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа поділився думками про свої поєдинки проти Олександра Усика.

В останні роки Джошуа та Усик двічі зустрічалися в боксерському рингу. В обидвох випадках Усик був сильнішим за рішенням суддів.

Напередодні Джошуа поділився думками щодо минулих двобоїв проти Усика.

“Я прогресував. Ми почали зі складного періоду після програшу абсолютному чемпіону світу у надважкій вазі Олександру Усику. Згодом він став авторитетним бійцем, авторитетним надважковаговиком. Тож, після двох поразок від нього, ти розумієш, як це: ти завжди віриш у себе, але важко, коли люди перестають у тебе вірити.

На тебе сильно тиснуть люди, які кажуть, що ти вже не той самий боєць, тож тобі потрібно повернутися і перебудуватись. Я пройшов через цей процес перебудови, і якщо ви подивитеся на послідовність — я не кажу, що я перемагав чемпіона світу за чемпіоном світу, — але щоб вийти на бій за звання чемпіона світу, мені довелося зробити певні кроки. І кожен бій вів до цього, тому кожен бій був хорошим прогресом.

Від 12 раундів з Джермейном Франкліном, семи з Робертом Хеленіусом, спочатку це мав бути Ділліан Вайт, до п’яти з Отто Валліном, потім до двох з Френсісом Нганну. Хто знає, що буде 21 вересня?” – цитує Джошуа Tribuna.com із посиланням на BoxingScene.