Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик поділився деталями підготовки до реваншу проти Тайсона Ф’юрі.

Після їхнього історичного поєдинку в середині травня Усик (22-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) знову зустрінуться в рингу цього року. Лідери дивізіону суперважкої ваги проведуть реванш 21 грудня.

Напередодні Усик заявив, що найближчим часом вирушить до тренувального табору, де буде готуватися до двобою.

“Далі ми їдемо в тренувальний кемп. З останнього бою я багато про нього дізнався. Багато тих речей, які я побачив в бою – я не бачив їх по телевізору.

Ми підготуємось ще краще і дай Боже покажемо свою форму ще раз.

Не переживаю, що Тайсон спробує зійти з бою. Бо ми вже можемо грати на своїй стороні і зі своїм м’ячем. У мене контракт, у нього контракт – до 31 грудня включно ми маємо провести цей поєдинок.

Те, що ми готуємось на 21 грудня мені дуже подобається. Гарна дата, гарний місяць. Якщо він не відбоксує 21 грудня – втратить дивіденди, гроші. А ще втратить своє чоловіче слово.

Ми робитимемо все в тренувальному таборі, щоб побачити найкращу версію Олександра Усика. Якось кажу про себе в другому обличчі, так? Я все буду робити, щоб бути у своїй найкращій формі ще раз.

Щось неочікуване для Ф’юрі? Готуємо для нашого друга цукерки, торти, все-все. Ми будемо його пригощати смачними тортиками і смачними обіймами”, – наводить слова Усика сайт Ready To Fight.