Колишній чемпіон світу Карл Фроч поділився думками щодо позбавлення Олександра Усика поясу чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF.

Кілька тижнів тому Усик (22-0, 14 KO) оголосив про те, що відмовляється від чемпіонського поясу IBF у суперважкій вазі. Він буде на кону в поєдинку між британцями Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа у вересні.

Напередодні Фроч висловив своє незадоволення таким рішенням.

“Навіщо IBF хотіла відібрати титул у Усика? Це політика. Едді Хірн просуває свій порядок денний, він змусив цей титул стати вакантним, і тепер Джошуа та Дюбуа можуть побитися за титул чемпіона світу. Це ж, б****, паперовий титул, він не справжній. Хто б не виграв бій між Джошуа та Дюбуа, він не може називати себе чемпіоном світу.

Добре, у тебе титул IBF, але чемпіон Усик. Ось і все. Тут більше нема про що говорити. 99,9% людей згодні зі мною. Не згодні зі мною тільки такі люди, як ви, журналісти, які не хочуть засмучувати Джошуа, не хочуть засмучувати Едді Хірна. Ви знаєте, що ви не можете говорити б****. Я бачу ви смієтеся, отже, ви згодні зі мною. Ви знаєте, що я правий.

Ось і Джошуа подивився на це все, подумав, що Фроч же тут, б****, має рацію, він у темі, але це все одно мене злить, значить я назву його муд**ом”, – сказав Фроч.