Колишній чемпіон світу Ріккі Хаттон поділився думками щодо майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Історія протистояння Усика (22-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) не закінчилася на їхньому поєдинку в середині травня. Лідери дивізіону суперважкої ваги проведуть між собою ще один бій, який відбудеться 21 грудня.

Напередодні Хаттон розповів, що слід зробити “Циганському королю”, щоб мати шанс перемогти Усика.

“Я думаю, що Джону Ф’юрі слід залишити кут Тайсона. Більшість наставників сказали б, що в тебе може бути асистент або другий тренер у кутку, і поки тривають трихвилинні раунди, у вас з колегою є можливість обговорити, що може статися. Але під час однохвилинної перерви має звучати лише один голос. Якщо поради сипатимуться з різних напрямів, то ти такий думаєш: “Що мені робити?”.

Я вважаю, що це неймовірно, коли в кутку є дві людини. Це чудово, тому що ти можеш скористатися їхніми мізками. Дві голови краще, ніж одна, а три краще, ніж дві. Але під час однохвилинної перерви тобі потрібен один спікер. І будь-який гідний тренер погодиться зі мною у цьому питанні”, – сказав Хаттон.