Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBC Шакур Стівенсон поділився очікуваннями від потенційного поєдинку між Джервонтою Девісом та Василем Ломаченком.

Кілька місяців тому в боксерській спільноті активно обговорюється можливість проведення поєдинку між Девісом (30-0, 28 KO) та Ломаченком (18-3, 12 KO), які володіють чемпіонськими поясами WBA та IBF у легкій вазі відповідно. Щоправда, наразі бій не було офіційно анонсовано.

Щоправда, згодом стало відомо про те, що Ломаченко відмовився від проведення поєдинку.

На думку Стівенсона (22-0, 10 KO), Девіс може перемогти Ломаченка.

“Я маю на увазі, що Ломаченко все ще залишається Ломаченком, Він ніби пройшов свій пік, але він все ще боєць високого рівня, він все ще елітний боксер. Коли я дивився бій з Камбососом, я подумав, що цей чувак все ще в формі.

Чи вважаю я, що Девіс переможе Ломаченка? Так, але я думаю, що він може створити деякі проблеми для Джервонти, з якими ми ніколи раніше не бачили, щоб він стикався.

Чи не був би я шокований, якби Ломаченко переміг його? Ні. Але саме тому я розчарований тим, як він просувається, бо з його рівнем майстерності, він мав би казати так: “Будь-хто може отримати мене”. Але він не робить таких рухів”, – цитує Стівенсона Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал “DAZN Boxing”.