Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик поділився думками щодо гонорару, який він отримує за поєдинки з Тайсоном Ф’юрі.

Однією з найбільш обговорюваних тем навколо поєдинків між Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) є розмір гонорарів та їхній розподіл між обома боксерами.

Напередодні Усик розповів про своє ставлення до питання гонорарів.

“Я про це не говорю – скільки, коли. Коли ти називаєш якісь певні цифри… Я не думаю про те, що про мене думають люди, але про цифри я не говорю – скільки я заробив, скільки після сплати податків. Все, що я заробив, – все моє, дякувати Богу. Усі отримали свої дивіденди, які мають здобути.

Чи буде розподіл гонорарів у реванші на мою користь? Не факт. У першому контракті, який ми підписували, є пункт про реванш. Фінансові умови реваншу було прописано. 90 мільйонів мені та 60 Ф’юрі? Якби було так, то було б круто.

У кожного з нас особистий контракт з Саудівською Аравією. Його не можна розголошувати. Цифри взагалі не розголошуються. Якщо трапиться так, як мовиться в мережах, то я обов’язково скажу: “Збулося, клас”, – сказав Усик.

Нагадаємо, що реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі відбудеться 21 грудня.