Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук поділився очікуваннями від прийдешнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Історія протистояння Усика (22-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) не закінчилася на їхньому поєдинку в середині травня. Лідери дивізіону суперважкої ваги проведуть між собою ще один бій, який відбудеться 21 грудня.

Напередодні Богачук розповів, чого очікує від цього двобою.

“Дивіться. Я бачу, як може внести поправки Усик. А ще бачу в інтернеті, які поправки вносить Ф’юрі у барі. А якщо так, то я поставлю на те, що Усик виграє явно. Дивіться, ця людина… Адже в нього явно це не перший такий випадок. Він уміє в цей стан входити та вміє з нього виходити.

Впевнений, що він вчасно з цього стану вийде. Впевнений, його вчасно витягнуть із цього бару. Впевнений, він навіть набере форми і вийде на бій. Не думаю, що тут якісь проблеми будуть.

Інше питання у тому, що так не можна. Тим більше, якщо зважати на його вік… Так не можна, адже він все ж таки не залізний. Розумію, що він дуже сильний фізично. Але ніяке здоров’я не витримає, якщо спочатку жорстко квасити, потім жорстко готуватися до бою, а потім ще й бої такі жорсткі проводити. Та ще й у хевівейті. Вважаю, що це якесь божевілля. Якась тупість. І я ставлю на те, що у реванші Усик його нокаутує. Але, зрозуміло, що це все ж таки бокс. «Пропустити дурня» може навіть Усик. Від цього ніхто не застрахований”, – сказав Богачук.