Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBC Шакур Стівенсон поділився думками про прийдешній реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Історія протистояння Усика (22-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) не закінчилася на їхньому поєдинку в середині травня. Лідери дивізіону суперважкої ваги проведуть між собою ще один бій, який відбудеться 21 грудня.

На думку Стівенсона (22-0, 10 KO) “Циганський король” виявиться сильнішим у реванші.

“Я вважаю, що наступний бій складеться інакше. Думаю, що Ф’юрі переможе. Мені здається, що він виграв перший поєдинок. Не знаю про кондиції Ф’юрі, але думаю, що він втомився. Як тільки Ф’юрі втомився, Усик скористався своєю можливістю, струснув його та взяв поєдинок під свій контроль.

Але, чесно кажучи, бій міг скластися у будь-який бік. Якби судді віддали перемогу Ф’юрі, то ми б, мабуть, ніколи не злилися б. Якби вони дали нічию, то ми б теж, мабуть, ніколи не злилися б. Я вважаю, що бій був такий. Якщо Ф’юрі знає, що він може зробити те, що робив на початку бою, то я думаю, що він спробує трохи довше робити це у наступному поєдинку”, – заявив Стівенсон.