Френк Воррен, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, поділився думками про майбутній реванш британця проти Олександра Усика.

Історія протистояння Усика (22-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) не закінчилася на їхньому поєдинку в середині травня. Лідери дивізіону суперважкої ваги проведуть між собою ще один бій, який відбудеться 21 грудня.

Напередодні Воррен поділився своїми очікуваннями від реваншу Усик – Ф’юрі.

«Я дуже впевнений у Тайсоні. Йому необхідно робити те, що він робив у перших семи раундах. Ф’юрі пропустив удар у ніс у восьмому раунді і просто втратив концентрацію. Я не знаю, що сталося. Безперечно, це його турбувало, бо він постійно продовжував сморкатися. Я думаю, що його ніс був зламаний. Потім наступний раунд став йому повною катастрофою. Я не знаю, як Ф’юрі його пережив.

Потім він вийшов, дійшов до кінця бою та виграв останній раунд. Цей поєдинок складався із двох частин. Тож наступного разу Ф’юрі переконається, що перша частина відповідатиме другою, якщо бій пройде всю дистанцію. Але я щиро вірю, що поєдинок не триватиме всієї дистанції. Перший бій багато забрав у них обох, у цьому немає сумнівів. Питання в тому, у кого він забрав більше», – сказав промоутер.